Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 39

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php:35) in /var/www/foul.dk/eveonline.foul.dk/maincore.php on line 186
FOUL's EVE-Online Site - Hvad er EVE Online ?
05-04-2020
Navigation
Hjem
FAQ

Nyhedskategorier
Artikler

Søg
Community
Forum
Billed Galleri
Links
Downloads
Vejrmeldinger
Subsites
Main Site
Copenhagen Hardball Club
EVE Online
Information om EVE
Hvad er EVE Online
Hvad koster EVE Online
Systemkrav til EVE Online
Mission Database - Offline
Level 1
Level 2
Level 3
Level 4
Level 5
Cosmos - Amarr
Cosmos - Caldari
Cosmos - Gallente
Cosmos - Minmatar
Kontakt Os
Kontakt Os

Foreslå Link
Foreslå Nyhed
Foreslå Artikel
Foreslå Billed
Sovereignty Map
Hvad er EVE Online ?

Hvad er EVE Online ?

EVE er et "Massively Multiplayer Online Game" (MMORPG) som finder sted omkring 20.000 år ude i fremtiden i en galakse i den fjerneste del af universet.
Når du ankommer til EVE vil du have rollen som en nyuddannet pilot også kaldet en „Capsuleer“ som er en lille gruppe af elite rumskibs piloter som kan kontrollere kraftfulde rumskibe.
Disse Capsuleer'er er ofte nævnt som "The immortals" på grund af at den advancerede kapsel de er forbundet til er forberedt til at dowloade deres data til en klon af dem selv i tilfælde af fysisk ødelæggelse.

Der er et par få ting der gør EVE specielt i forhold til andre MMORPG's.

EVE er en enkelt virtuel verden. Det betyder at alle som spiller EVE bliver en del af den samme verden og det samme fællesskab.
Branchens standard for online rollespil er at køre spillet på flere mindre servere, såkaldte skår, således at hver spiller kun har mulighed for for interaktion med et par tusinde andre spillere, selv om antallet af abonnenter kan være i millioner.
I EVE har du mulighed for at berøre mere end 250.000 andre spillere i en eller anden måde fordi alle vores spillere er en del af det samme vedvarende univers, som kører på verdens 'endnu' mest kraftfulde spil server.

I EVE du kan frit vælge din egen skæbne. Du starter ud som en karakter fra en af de fire racer der lever i EVE universet. Bortset fra lidt forskellige udgangspunkter i færdigheder er du fri til at tage din karakter i den retning du ønsker.
Du er ikke begrænset af foruddefinerede karakter klasser eller erhverv. Du kan handle for at tjene til livets ophold, bedrive minedrift, bruge dine kampfærdigheder som en lejesoldat, blokere portene for fortjeneste som en pirat,
udføre spionage og infiltration, fokusere på forskning og produktion, eller udføre mere og mere indbringende opgaver for NPC (ikke-afspiller kontrollerede, drevet af EVE-systemet) agenter.
Hvad du vælger at gøre dag for dag er op til dig. Du kan spille alene, danne et selskab (svarende til en klan eller Guild) med en tæt gruppe venner eller søge indgangen til et af de store spiller
selskaber og alliancer, der allerede er etableret af andre spillere. EVE Unviverset og dets 5.000 unikke solsystemer er dine til at udforske og erobre.

I EVE level'er du ikke op som i de fleste spil. Du køber færdigheder (skills) som du derefter træner i normaltid indtil det er færdigt. Dine skills træner også op mens du ikke er på serveren. Skills giver dig et utal af forskellige evner.
Nogle giver dig mulighed for at flyve bestemte typer af skibe eller bruge bestemte våben, mens andre fokuserer på mere generelle ting. Skills kan trænes fra Level 1 til Level 5.
Hver level tager imidlertid stadig længere og længere tid at træne så spillerne står over for valget at specialisere sig i ét felt, eller tilbringe trænings tid ligeligt fordelt på mange forskellige områder.


Hvordan kan jeg tjene penge i EVE ?

Der er mange måder at tjene ISK (Eve's valuta, Interstellar Kredits) på i EVE. I bund og grund at udføre forskellige opgaver i spillet. For eksempel kan du altid tjene penge ved minedrift af asteroider for materialer til at sælge på markedet.
Du kan også lave opgaver for NPC agenter (Non Player Kontrolleret, drevet af EVE-systemet). Du kan jagte NPC pirater i dele af rummet, og du kan udforske ukendte dele af rummet for skjulte skatte.
Du har mulighed for at bruge din kreativitet. Brug dine sociale færdigheder og din virksomhed's færdigheder til at tjene penge på din interaktion med alle de andre der spiller EVE online.
Ca. 95% af hver stump eller skib i EVE er lavet af spillere fra bunden af og sælges gennem EVE's centrale markeds system. Du kan starte din egen virksomhed (Corporation) til at bygge elementer der er i efterspørgsel
og sælge dem til andre spillere. Du kan også købe ting når prisen er lav og sælge dem når prisen er høj eller udnytte andre folks mangel på tid eller tålmodighed ved at flytte tingene rundt for dem. I det væsentlige er du velkommen til at opfinde
din egen tjeneste som er værdifuld for andre spillere og markedsføre det for din egen fortjeneste. Uanset hvor du ser en mulighed er der sandsynligvis ISK at tjene.


EVE lyder kompliceret - hvordan vil jeg lære alt hvad jeg behøver at vide ?

Vigtigst af alt skal du huske på at du ikke behøver at lære det hele på én gang og at nogle ting får du sikkert ikke brug for at lære.
EVE er en meget indviklet dyb verden med en masse indhold og de fleste oplever kun en del af hvad der er derude.

For det væsentlige i hvad du behøver at vide tilbyder EVE en in-game tutorial, et online Wiki og et forum hvor spillere kan diskutere alt EVE relateret eller få svar på spørgsmål.
Der er også en in-game hjælpe kanal og en særlig "Rookie hjælpe kanal" for nye spillere.
Rookie hjælpe kanalen er bemandet på alle tidspunkter af frivillige der er klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.

På trods af alle EVE's bestræbelser på at hjælpe spillerne med at lære får de fleste stadig størstedelen af deres viden fra andre spillere som er den mest naturlige måde at lære tingene i et MMORPG på.
For at lære af andre ville en god idé være at tilslutte sig et spiller corp relativt hurtigt når du begynder at spille. Spiller selskaber er normalt imødekommende over for nye spillere og antallet af selskaber der
aktivt søger nye er normalt større end antallet af spillere som søger efter et sted at være. Når du er i et corp vil de mere erfarne spillere typisk hjælpe dig.

Bemærk dog at dette er generelle råd og at vi ikke kan garantere nogen standard for adfærd over for dig.

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Klokken
Quick LinksUsers Online
Guests Online: 1

Members Online: 0

Total Members: 7
Newest Member: jonalist
Copyright © 2004 - 2010